ECLECTIV

maandag
30 juli 2018
21.45 uur

DE CLUBECLECTIV (The Eclectic Collective) is het project onder leiding van Yves Vermeire. Deze dynamische formatie uit Gent brengt moderne jazz en is ontstaan in 2016. Hun unieke sound deed op Jazzenede festival en Cultuurmarkt 2017 de grondvesten daveren. Daarnaast worden de composities en arrangementen geprezen door gerenommeerde arrangeurs, de redactie van Jazz & Mo’ en JazzLab Series. Na een succesvolle tournee naar Zuid Afrika eind 2017 is ECLECTIV des te meer klaar voor het grote publiek!

Voor dit tijdelijke project werd er reeds samengewerkt met toonaangevende gastmuzikanten als Jean-Paul Estiévenart (Brussels Jazz Orchestra, Nathalie Loriers, …) en Kimberly Dhondt (Chris Joris Experience, Hooverphonic).

Eigenheid. Eenheid. ECLECTIV.

muzikanten
Yves Vermeire piano
Thibaut Talpe bas
Tom Peeters drums
Elias Storme tenorsax
Jasper De Greve baritonsax