BETWEEN
BARS

zaterdag
28 juli 2018
16.30 uur

HOOFDPODIUMDat de film The Broken Circle Breakdown bluegrass en old-time muziek (opnieuw) bij ons op de kaart zette, is een feit. Daar zijn de muzikanten van Between Bars alleen maar blij mee: hoe vaker ze hun banjo’s, gitaren en fiddles kunnen bovenhalen, hoe liever!

Melodieuze ballades worden afgewisseld met opzwepende banjonummers en zangharmonieën, met naast bluegrass en old-time ook invloeden uit de cajun, jazz en blues. Een aantal favorieten van Between Bars? The Carter Family, Doc Watson, Tony Rice, Bob Dylan, Pentangle …

muzikanten
Marc Van Damme
 gitaar en zang
Céline Van Damme autoharp, fiddle en zang
André Vandevelde fiddle, banjo, gitaar en backing vocals
René Vandevelde banjo
Yvan Haghebaert mandoline en backing vocals
Bernard De Roose contrabas